Am facut trecerea de la pasionat de fotografie la asistent al unor fotografi de top, membri WeddingStaf, in iunie 2012. Ca fotograf, va garantez ca prima nunta nu se uita niciodata! Imi aduc aminte si acum emotiile miresei, dar si pe ale mele. Imi aduc aminte impactul pe care l-a avut Palatul Stirbei asupra mea, dar nu-mi amintesc ciupiturile tantarilor … ci doar usturimile de a doua zi.

           In februarie 2014 m-am alaturat echipei RapidFans impletind doua iubiri: Rapidul si fotografia. La primul meci eram precum un copil intr-un magazin de dulciuri. Desi a fost un meci amical cu o alta divizionara B, euforia mea descria un meci de Liga Campionilor. Din acel moment, fotografia sportiva m-a cucerit efectiv. Caut sa fotografiez, nu faze decisive sau spectaculoase, ci emotii. Emotia unui gol, frustrarea unei bare, bucuria unei promovari sau revederea unor oameni dragi.

           In aprilie 2015 am devenit fotograf principal, avand primul meu eveniment ca profesionist. Furnicaturi la fiecare declansare, din nou emotii si un final frumos. De atunci am avut multe nunti, botezuri, cununii civile si sedinte foto.

           Sunt foarte sociabil, ma acomodez usor tuturor situatiilor si pun foarte multa pasiune in fiecare fotografie.

           Am crescut si cresc cu fiecare eveniment pe care il fotografiez. Ma urc pe garduri, ma intind pe jos si sunt adeptul vorbei „pentru un cadru bun stau si in cap„.

0725 763 238
contact@paul-urian.ro