De unde esti? Te deplasezi si in alte localitati? Exista costuri suplimentare pentru deplasari?

Locuiesc in Bucuresti si ma pot deplasa oriunde in tara sau in afara tarii. Pentru evenimentele ce au loc in afara Bucurestiului vor exista costuri aditionale de deplasare.

Ce echipament folosesti?

Folosesc Canon 6D, este un aparat profesional si full frame.
Ca obiective, tot Canon: 24-70mm f2.8L V2 si 70-200mm f2.8 USM L IS II.

Am optat pentru Canon deoarece imi plac culorile, utilizez full frame si gama Luxury pentru a avea garantia calitatii muncii mele.

Ai variante de backup pentru aparatura?

Da. Acesta este unul din lucrurile care diferentiaza profesionistii de amatori.

Lucrezi singur, in echipa de doi sau ai un asistent?

Sunt un singur fotograf, ocazional insotit de un asistent. La cerere, pot angaja un al doilea fotograf pentru eveniment.

Fotografiezi si altceva in afara de nunti si botezuri? Ai studio?

Sigur. Practic mai multe genuri de fotografie, cum ar fi: sport, fotografie de produs, sedinte foto individuale (portret, maternitate, nou-nascuti), de cuplu (gen ‘Save the date’ sau ‘Trash/Love the dress’) si de grup. Sedintele foto pot fi efectuate in natura, in diverse locatii sau intr-un studio foto profesional din centrul Bucurestiului.

Cat timp vei fi alaturi de noi in ziua evenimentului?

Voi fi alaturi de voi de la pregatiri pana la ultimul moment al evenimentului.Prezenta mea nu este conditionata de un un anumit numar de ore. Voi sta atat timp cat va fi nevoie pentru a surprinde toate momentele importante.

Cate fotografii primim? Cate dintre ele vor fi prelucrate?

Nu ma limitez la un anumit numar de imagini pe care sa le predau. Fotografiez atat cat este necesar, iar de la eveniment la eveniment numarul de fotografii finale poate varia de la 500 la peste 1000 de cadre. Toate fotografiile pe care le primiti sunt editate individual (corectie de expunere, balans de alb, contrast, zgomot de imagine, claritate, reincadrare, indreptare cadru, vignetare).

Cat dureaza pana cand vom primi fotografiile?

Termenul de predare este de maxim 45 de zile calendaristice, insa imi place sa va surprind si sa va ofer imaginile mai repede decat va asteptati.

Sub ce forma primim fotografiile? Tu le arhivezi?

Fotografiile le veti primi pe un stick USB 3.0 incrustat in lemn sau prin transfer online. Asigur back-up timp de 1 luna de la predarea materialelor.

Ne poti face si albume foto printate?

Da. Va puteti alege fotografiile, dimensiunile albumului, numarul de pagini si tipul copertilor.
Machetarea albumului ce urmeaza sa fie printat o fac gratuit. Colaborez cu Grafitti Albums, dar putem printa oriunde doriti.

Te ocupi si de video?

Eu personal, nu filmez. Va pot recomanda colegi videografi cu care am mai lucrat.

Am vazut toate fotografiile de pe site, dar am vrea sa vedem mai multe. Cum putem vedea?

Cu acordul catorva clienti, va pot arata si albume in intregime. Solicitati-mi acest lucru telefonic sau prin email. Am sa va furnizez un link si o parola pentru a putea studia imaginile in amanunt.

Noi suntem din alta localitate si ajungem mai rar sau deloc in Bucuresti. Este absolut necesar sa ne intalnim inaintea nuntii?

Insist sa ne vedem inainte de eveniment pentru a ne cunoaste, a semna contractul, a imi achita avansul si a pune la punct detaliile. Vom face chiar si o mica sedinta foto cu aceasta ocazie.

Ne poti face o oferta de pret?

Cu siguranta, dar mai intai am nevoie sa-mi spuneti: data si tipul evenimentului, locatia si numarul aproximativ de invitati.

Am citit toata pagina si am intrebari care nu se regasesc aici.

M-as bucura sa va raspund, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ma contactati.

Ne plac fotografiile realizate de tine si ne dorim sa fii prezent la evenimentul noastru. Care sunt urmatorii pasi?

Trimiteti-mi un mesaj prin formularul de contact, eu va trimit mai multe informatii si daca totul este ok din partea voastra ne intalnim pentru a ne cunoaste si a stabili detaliile colaborarii noastre.
Sau ma puteti suna la 0725763238.